ACB Tim
0
G-din Gili Dekel
Predsednik

G-din Dekel je zapoceo projekat Airport City Beograd (ACB) 2002., I bio na poziciji Generalnog direktora do Novembra 2008. Od tada, G-din Dekel je na poziciji Predsednika kompanije.

G-din Dekel je Generalni direktor kompanije AFI Residences.

Pre Airport City Beograd (ACB), uspesno je vodio projekte biznis parka Airport City Ben Gurion, kao I Jordan Gateway.

G-din Dekel je diplomirao ekonomiju I politicke nauke na Univerzitetu Bar Ilan u Izraelu, I magistrirao na razvoju ljudskih resursa u New Mexico-u, SAD.

0
Mr. Gili Dekel
 
0
G-din Adir El-Al
Generalni direktor

G-din El Al, generalni direktor, je u timu koji je osnovao Airport City Belgrade (ACB), od njegovog pocetka. G-din El Al je diplomirao na Technion univerzitetu u Haifi, Izrael, sa diplomom gradjevinskog inzenjera. Medjunarodno poslovno iskustvo, G-din El Al je sticao iz oblasti razvoja nekretnina, gradjevinarstva I upravljanja projektima.

0
Mr. Adir El-Al
 
0
G-din Micka Zdenko
finansijski direktor

G-din Micka je bio deo tima Airport City Beograd (ACB) od početka 2002. godine. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu i takođe je magistrirao ekonomiju na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Pre nego što je postao deo tima Airport City Beograd (ACB), g-din Micka je sticao iskustva u oblasti finansija i reviziji.

0
Mr. Micka Zdenko
 
0
G-đa Svetlana Subašić
generalni direktor ACPM-a

G-đa Svetlana Subašić se pridružila timu Aiport City-a 2004. radeći u odeljenju za marketing. Od 2006., g-đa Subašić je glavni direktor ACPM- Airport City Property Management. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Pre nego što je postala član Airport City Beograd (ACB), g-đa Subašić je stekla iskustvo od 20 godina u spoljnoj trgovini i u izgradnji.

0
Ms. Svetlana Subasic
 
0
G-din Stevan Todorović
direktor marketinga

G-din Todorović je postao član tima Airport City Beograd (ACB) početkom 2007. nakon stečenog radnog iskustva kao savetnik za komercijalne nekretnine i procenjivač za uvažene međunarodne kompanije. Pre Airport City Beograda (ACB), bio je zadužen za razvoj i promociju izvoza srpske industrije pri Booz Allen Hamilton – Projekat za razvoj preduzetništva Srbije.

0
Mr. Stevan Todorovic
 
0
G-đa Marina Deleon
savetnik za PR

G-đa Deleon je savetnik Airport City-a od 2005. Bogato iskustvo kao menadžer stekla je vodeci brojne marketinške kampanje kao direktor AAA marketinga i kreirajuci komunikacionu strategiju za međunarodne klijente. G-đa Deleon je vodila PR odeljenje jedne od najvećih srpskih kompanija a međunarodno iskustvo u brendingu stekla je u ''H. Stern-u''. Diplomirala je filozofiju na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

0
Ms. Marina Deleon
 

0